Foreningens formål er at skabe fælleskab om brugen af vores skønne shetlandsponyerne.

Især nyder vi synet af forældre og børn som har et fælleskab om ponyerne og hvor alle dystre på lige vilkår

Til vores stævner kommer mange små og dygtige ryttere der rider dressur, springer, og laver agility. Samtidig bliver der konkurreret blandt voksne på sjoveste vis i både keglekørsel og agility.

Vi ønsker at kunne konkurrere og hygge os blandt ponyer med samme størrelse og med samme vilkår. Samtidig er det vigtigt for os at børn bliver erfarne ryttere og kuske, og lærer at håndtere en shetlandspony og få erfaring gennem agility og lære et dressurprogram.

Til vores konkurrencer vil der være flotte rosetter til  1- 2- 3 pladsen og selvfølgelig en deltagerroset til alle startene børn.

I SSKR vil vi hvert år gøre en stor indsats for at give vores medlemmer chancen for at deltage i shows. Derfor går vi igen i 2022 efter at levere et flot show på Store Hestedag, hvis du allerede nu ved du er interesseret i at deltage må du meget gerne sende en mail til sskrtilmelding@gmail.com