SSKR er stiftet i  2017

Foreningens vision er at skabe fælleskab om brugen af vores skønne shetlandsponyerne.

Til vores stævner kommer mange små og dygtige ryttere der rider dressur, springer, og laver agility. Samtidig bliver der konkurreret blandt voksne på sjoveste vis i både keglekørsel og agility.

Vi ønsker at kunne konkurrere og hygge os blandt ponyer med samme størrelse og med samme vilkår. Samtidig er det vigtigt for os at børn bliver erfarne ryttere og kuske, og lærer at håndtere en shetlandspony og få erfaring gennem agility og lære et dressurprogram.

Til vores konkurrencer vil der være flotte rosetter til  1- 2- 3 pladsen og selvfølgelig en deltagerroset til alle startene børn.

I SSKR skal alle ponyer have rødt pas

Alle børn under 15 år skal bære hjelm i håndteringen med ponyer.

Vi samarbejder med Shetlænderforeningen https://www.shetlandspony.dk/

i 2019 Håber vi at kunne deltage med 24 ekvipager i alderen (7-14 år) til Roskilde Dyrskues store hesteshow.

Sponsor: